Artister 2016

Dummy

JØRN HOEL

Enkelte artister har evnen til å levere full pott hver gang de opptrer. Jørn Hoel er en slik artist.

Dummy

UNNI WILHELMSEN

Unni Wilhelmsen er en av vår tids viktigste låtskrivere, og en fantastisk sanger. Da Wilhelmsen slo gjennom i 1996 med debutalbumet «To Whom It May Concern» (Polygram) ble hun en viktig formidler av en sjanger som tidligere hadde vært nærmest urørt i platesammenheng i Norge, en sjanger som i dag har fått bredt feste i norsk populærmusikk.

Dummy

PAUL YOUNG

For mange er Paul Young synonymt med 80-tallet og MTV. Han har en myk og følsom stemme, og mange vil nok huske de store hit’ene «Come Back And Stay», «Wherever I lay My Hat», «Everytime You Og Away», «Everything Must Change» og «Love Of The Common People».

Dummy

MANFRED MANN’s EARTH BAND

Manfred Mann’s Earth Band kommer til Dark Season for tredje gang. MMEB er et av de store bandene fra 70-tallet med kjente låter som “Mighty Quinn”, «Davy’s On The Road Again», «Blinded By The Light» og flere andre kjente låter.

Dummy

THE COMMITMENTS/ ANDREW STRONG

Andrew Strong ble kjent etter filmen The Commitments, med hans Soul inspirerte stemme.

Dummy

JØRN DØNNESTAD

Glad musiker fra Tromøy på utsiden av Arendal.

Dummy

BJØRN EIDSVÅG

Siden oppstarten i 1971, har den folkekjære artisten Bjørn Eidsvåg grundig skrevet seg inn i norsk musikkhistorie. Eidsvåg har siden den gang blitt en av de mest folkekjære artistene i Norge, og har levert en rekke kjente slagere i årene han har vært artist.

Dummy

ÅSMUND ÅMLI BAND

Da blir det partykveld i Caledonien Hall. Åsmund Åmli Band har gjestet Dark Season Festivalen flere ganger, og det er ingen overdrivelse at de gutta kan lage party og god stemning. Her er det bare å glede seg til en fantastisk opplevelse.

Dummy

KIRKEKONSERTEN 2016

Årets Kirkekonsert under Dark Season kan bli en av tidenes beste.

Dummy

4 WEEL DRYVE

Det er noen år siden sist gang 4 Weel Dryve opptrådte på Dark Season Festivalen. Mye har skjedd siden den gang.

Dummy

BJØRO HÅLAND, CROWTOWN & COUNTRY SNAKES

For andre år på rad får vi oppleve Bjøro Håland opptre sammen med Crowtown & Country Snakes. Konserten i fjor var en suksess fra begynnelse til slutt, og tok oss gjennom nesten 50 år med norsk countryhistorie. Vi forventer oss mye av disse fantastiske musikerne.

Dummy

SVEIN Å DI

Allsang-fest og moro er stikkord som ofte går igjen når en kveld med Svein å di skal oppsummeres.

Dummy

THE BJORVANDS

The Bjorvands er et kjent navn for mange på Sørlandet. Med sin karakteristiske, akustiske stil har de spilt seg inn i mangt et musikkelskende hjerte.

Dummy

TOM JARLE ISTAD KRISTIANSEN

Musikk er viktig, musikk skaper relasjoner og åpner opp for nye muligheter. Gjennom musikk kan vi nå ut til dem som trenger en hånd.

Samarbeidspartnere