Artister 2014

Dummy

BONEY M - Caledonien Hall, fredag 24. oktober 2014

Da Boney M gjestet Dark Season Festivalen 2012, ble konserten solgt ut før festivalen begynte. Konserten var et fyrverkeri av gamle hit’er, partystemning og et utrolig engasjert publikum. Når vi nok en gang får besøk av et av 70-tallets største discoband, er det bare å løpe og kjøpe billetter.

Dummy

SILYA & THE SAILORS, Kick Scene, lørdag 25. oktober 2014

Med i underkant av 30 konserter på festivaler og klubber langs Norgeskysten i sommer har ikke skipet til Silya stått lenge i hver havn.

Dummy

"HELL FREEZES OVER – EAGLES TRIBUTE», Loungebar1, lørdag 25. oktober 2014

Prosjektet er et initiativ fra bandet Gledeskompaniet som består av Jan Ove Johansen, Dene O`Neill, Jim I Johansen og Knut Kjetil Møen.

Dummy

KEITH AUSTIN, Caledonien Loungebar1, lørdag 25 oktober 2014

I 1992 mens Keith Austin spilte på lokale puber i hjemstaten Georgia, kom beskjeden som skulle være med på å forandre livet hans - beskjeden om at han var den nye gitaristen i det legendariske bandet Dr. Hook.

Dummy

NAZARETH - Caledonien Hall, lørdag 25. oktober 2014

KUN FÅ BILLETTER IGJEN!

Man kunne ikke ha oppfunnet begrepet Nazareth uansett hvor hardt man hadde forsøkt. På høyden av deres karriere, solgte Nazareth stort, og de trakk fulle hus på sine konserter.

Dummy

ASK EMBLA - Kick Scene, fredag 24 oktober 2014

Ask Embla består av norske Ina Wroldsen Ellwood og svensk-islanske Arnthor Birgisson. De er begge låtskrivere/produsenter som sammen og hver for seg har jobbet med noen av verdens største artister.

Dummy

BJØRO HÅLAND, Domkirka 23.oktober og Loungebar1, 24.oktober 2014

DEN FOLKEKJÆRE ARTISTEN SOM BLE SLÅTT TIL RIDDER AV 1. KLASSE AV DEN NORSKE KONGELIGE FORTJENEST ORDEN I 2012. Bjøro har et trofast publikum, og nye fans kommer til.

Dummy

TORE ANDERSEN, Caledonien Loungebar1, fredag 24. oktober 2014

Spellemannprisvinner Tore Andersen er i dag å regne som en av Norges fremste sanger og låtskriver innen country-sjangeren. Det var for sin tredje CD, ”Right Around The Corner” han vant prisen for beste country album 2009.

Dummy

BJØRN WIKØREN, Caledonien Loungebar1, fredag 24 oktober 2014

Bjørn Wikøren er fra Fjotland i Kvinesdal kommune, nå bosatt i Sandnes. Han turnerer rundt i Norge,delvis alene på trubadur- og pub scener, og delvis med eget band.

Dummy

PAT SHARP - Caledonien Hall, fredag 24. oktober 2014

Pat Sharp var ikke mer enn 20 år gammel da han presenterte sitt aller første show på BBC1 i 1982. Etter å ha vært vert for dette showet i et år, samt en rekke TV-opptredener for «Top of the pops», gikk han videre til Capital FM hvor han var de neste ti årene.

Dummy

ROCKIN’ BLUES TRAIN, Caledonien Hall, lørdag 25. oktober 2014

Rockin’ Blues Train (RBT) gjorde sin første konsert allerede i 1990. Medlemmene i bandet har alle lang fartstid bak seg både på den lokale og nasjonale spillearena.

Dummy

ØYVIND ELG ELGENES, Kristiansand Domkirke torsdag 23. oktober 2014

Musikk til fest, ettertanke og pur glede. Slik beskrives den siste platen til ELG. Han nye album Storm, og nå påfølgende Stormtur har blitt veldig godt mottatt av presse og publikum.

Dummy

RITA ERIKSEN, Kristiansand Domkirke torsdag 23 oktober 2014

Rita Eriksen slipper den perfekte sommerlåten - «Der ingenting skjer». Til høsten kommer den folkekjære musikeren og Stjernekamp-vinner Rita Eriksen med nytt album.

Dummy

RUSS TAFF – Kristiansand Domkirke 23. oktober 2014

Russ Taff ble født som den fjerde av fem gutter. Hans far var Pentecostal predikant og hans mor elsket gospel musikk. I tidlig alder forstod han at han hadde en fantastisk stemme basert på den responsen han fikk når han sang.

Samarbeidspartnere