Artister 2012

Dummy

Bilder fra Dark Season festivalen 2012

Her kan dere se bilder fra Dark Season festivalen i 2012.
Bildene finnes også under menyen "Om Dark Season"

Dummy

2012 - STEVE HARLEY

Med Steve Harley som karismatisk frontfigur hadde Cockney Rebel sin del av hitlåter, men er nok best kjent for klassikeren “Make Me Smile (Come Up and See Me)” fra 1975.

Dummy

2012 - BONEY M - UTSOLGT

Boney M hadde sin storhetstid mot slutten av 70-tallet og deler av 80-tallet. Boney M er et discoband med en rekke kjente låter som Rivers Of Babylon, Daddy Cool, Ma Baker og Brown Girl In Ring.

Dummy

2012 - SMOKIE

De fleste nordmenn over 25 har et forhold til Smokie. Bandet har hatt noen utskiftninger i oppsetningen sin, men det har ikke påvirket spilleglede og det særpregede soundet.

Dummy

2012 - STEIN ROGER SORDAL - UTSOLGT

Stein Roger Sordal spiller til daglig i bandet “Angels Motel” og soloprosjektet “Sordal”. Han er også med i “Radiojam” som har hatt stor suksess med “Sommer på torvet” som trekker tusenvis av mennesker i Kristiansand.

Dummy

2012 - SLADE

Da Slade gjestet Kristiansand og Dark Season festivalen for 2 år siden, trakk de fullt hus på Kick.

Dummy

2012 - PÅL ANGELSKÅR

Pål Angelskår er mest kjent som vokalist og låtskriver i Minor Majority. Bandet har solgt mer enn 150 000 plater og står bak en lang rekke store radiohits fra 2000-tallet med låter som Dancing in the Backyard, She Gave Me Away, Come Back To Me, (In That) Premature Way og Supergirl.

Dummy

2012 - LESLIE ELLIS & CASEY KELLY

LESLIE ELLIS og CASEY KELLY

Dummy

2012 - KIRKEKONSERTEN

Sparebanken Pluss markerer Dark Season sitt 15 års jubileum på folkelig vis. Banken ønsker at flest mulig av regionens innbyggere skal få med seg denne magiske kirkekonserten og tilbyr dermed, i samarbeid med festivalledelsen, en kraftig redusert billettpris for årets konsert.
Pris pr. person kr. 150,-

Dummy

2012 - NIK KERSHAW

Nik Kershaw er en av 80–tallets store ikoner, og nevnes sammen med andre store navn fra Britpopens storhetstid som Wham, Paul Young og Boy George.

Dummy

2012 - D.D.E.

Rocke og partyband fra Namsos i Nord-Trøndelag som også er hjembyen til Åge Aleksandersen og legendariske Prudence.

Dummy

2012 - SARAH PIERCE

Sarah Pierce er født i Rockford, Illinois og er oppvokst på kvegfarmer i landlige omgivelser i Texas og Colorado. Sarahs drøm var å bli sanger, en drøm som begynte å ta form allerede i 12 års alderen. Hennes stefar som var lege i en liten landsby på dagtid og musiker på kveldstid, spurte henne om hun ville være med å synge et par sanger noe som etter en sang resulterte i en gig/engasjement.

Dummy

2012 - RAGGED GLORY

Ragged Glory - en uhøytidelig hyllest til Neil Young. Ryktene forteller at Neil Young igjen har planer om å ta med seg bandet Crazy Horse på veien. Dette var foranledningen til at fire musikerkamerater tidligere i år startet bandet Ragged Glory.

Dummy

2012 - THE FABULOUS COULD HAVE BEENS

Dette kan vi trygt kalle festivalbandet vårt etter utallige opptredener under Dark Season Festivalen. Mest profilerte medlem må sies å være Eivind Rølles som var en av to medlemmer i The Monroes.

Samarbeidspartnere