Artister

Mer info:

Se facebook

Sponsorer

KEITH AUSTIN

KEITH AUSTIN

I 1992 mens Keith Austin spilte på lokale puber i hjemstaten Georgia, kom beskjeden som skulle være med på å forandre livet hans - beskjeden om at han var den nye gitaristen i det legendariske bandet Dr. Hook.

Keith Austin har spilt gitar siden han var så liten at han ikke engang rakk rundt instrumentet. Gjennom sine tidligere forbilder, Merle Haggard, Willie Nelson og Waylon Jennings lærte han kunsten å spille og synge med innlevelse og følelse.


Med forgreininger til rock mestrer han de samme teknikker som Eddie Van Halen og Yngwie Malmsteen.

Keith oppdaget "beer bottle slide" hos Duane Allman og la dette til sine alltid voksende ferdigheter. Ved å kombinere alle disse sjangerne spilte Keith i 2005 inn en CD med navnet "Rabbit Branch Road". Hans album nummer to ble spilt inn i Norge i 2008. Albumet ”Sober, Sick and Sorry” et variert album som byr på en lett blanding av blues, gospel og country.

Keith Austin mestrer de fleste musikkstiler. Alt fra de myke ballader, hippie inspirert galskap fra Dr. Hook til arbeiderklasse blues i gammel Stevie Ray Vaughn stil.

Austin synger og spiller de fleste musikksjangere og fremfører dem med verdighet og stil. Han har en egen evne til å trollbinde sitt publikum, gammel som ung.

Har du en gang hørt Keith Austin, vil du aldri glemme hans dype stemme og briljante gitarspill. Du vil aldri lure på om dette er Keith Austin eller ikke! Du vil med en gang høre at det er han.

Keith Austin har tatt farvel med Ray og resten av Dr. Hook. Han har flyttet til Norge og etablert et nytt band med erfarne norske musikere bla. Tor Anders Stadheim(trommer) og Morten Øya (bass).

 

STED: ATRIET PÅ ERNST HOTELL, 23. og 24. OKTOBER.

Samarbeidspartnere