Artister

Mer info:

Se facebook

Sponsorer

ANITA SKORGAN

ANITA SKORGAN

En melodiens mester gir vinger til vektige ord. Hun har aldri lånt sin stemme til likegyldigheter.

Likevel er det en ny tyngde og frodighet over hennes nye album hvor alle tekster er skrevet av Terje Nordby. Anita Skorgan har innledet et nytt og spennende samarbeid med en av Norges fremste tekstforfattere. Hennes nye album ”La høsten være som den er” presenterer en samling låter fra et nytt låtskriverpar. På usedvanlig vakkert og stemningsfullt vis forener de det appellerende med det utfordrende.

Anita Skorgan har vært stabilt tilstede for oss alle som komponist og sanger i mer enn tre tiår. Navnet hennes forbindes med sterke melodier, en særegen sårbar formidlingskraft og usvikelig kvalitetssans. Nå har hun smeltet sin melodiske åre sammen med et edelt mineral fra ordenes verden. Resultatet er en legering med en spesiell slitestyrke. Og med musikere som Olav Torget på Gitar, Rune Arnesen på trommer, Jørun Bøgeberg og Øyvind Madsen på bass og ikke minst Jon-Willy Rydningen (som også er produsent sammen med Anita) på tangenter, er lytteren garantert et bunnsolid sluttresultat.

Temaene i tekstene er mangfoldige: Oppbrudd, forbudt kjærlighet, livskraft, forelskelse, nedfallsløv, død, løgn, Gud og lengsel. Høsten er en tid for refleksjon. Men at den også er full av livskraft og en fargeskala ingen andre årstider kan måle seg med, tar låtskriverparet på fullt alvor. Og det gjør de til glede for oss alle, enten vi er på vei inn i en av de mange høstene i livet, eller i den store, mangedimensjonale livsfasen med samme navn.

STED: DOMKIRKEN 22. OKTOBER.

Samarbeidspartnere