STEINAR ALBRIGTSEN & MONIKA NORDLI M/BAND

STEINAR ALBRIGTSEN & MONIKA NORDLI M/BAND

Høsten 2010 gir Monika og Steinar ut hver sin nye norskspråklige plate. Steinar har gjendiktet sine egne favorittlåter av den amerikanske sangeren og låtskriveren Jim Croce til nordnorsk.

Låtene er ærlige, melodiøse og livsbeskuende og treffer lytterne i hjertet. For de som tidligere kun har hørt Steinar synge på engelsk, kan de glede seg over et om mulig ennå sterkere uttrykk på det nordnorske språket. Sammen med sangeren og låtskriveren Monika Nordli, som også slipper sin norsk språklige plate denne høsten, legger han nå altså opp til en omfattende Norgesturné med tittelen Dobbelt Norsk.


De siste tre årene har Steinar og Monika samarbeidet om plateinnspilling så vel som låtskriving og konserter. Monika tv-debuterte i 2003 og høsten 2005 ga hun ut sitt debutalbum Minor Mode. Hun høstet svært gode kritikker fra nasjonal og internasjonal musikkpresse. Høsten 2008 kom oppfølgeren Shipping Out som bekreftet at Monika er en artist som har tenkt å bli værende i mediabildet. Stikkord er musikalsk særpreg og signatur blandet med elegant instrumentering og vakre låter. Tilsett en porsjon melankoli og to porsjoner humor, så skulle du ha oppskriften på en spennende musikalsk og sjelelig opplevelse.

STEINAR ALBRIGTSEN & MONIKA NORDLI M/BAND spiller i Caledonien Hall fredag 22.10 kl . 21:00.

2010

Samarbeidspartnere