DARK SEASON FESTIVAL 2016

Aktuelt

Da er vi i gang med å planlegge Dark Season 2016. Vi er allerede kommet godt i gang med å knytte sponsorer til oss, den første artisten er langt på vei booket og vi har besluttet å videreføre opplegget med et større retroband.

Årets scener blir de samme som i fjor, men vi kommer til å utvikle «Club Dark Season» på Ernst Hotell, blant annet som følge av tilbakemeldinger fra vårt trofaste publikum.

Årets kirkekonsert håper og tror vi kommer til å treffe skikkelig. Konserten i år bør være noe for alle aldersgrupper. Slik det ser ut nå, vil vi få flere store og kjente artister og som vanlig noen lokale.

Vi regner med at de første artistene vil være klare rundt påsketider. Nytt av året blir muligens at vi satser en kveld og scene med en full countryaften. Slik det ser ut nå, blir dette lagt til Caledonien Hall.

Vi kommer til å lage en quiz på denne hjemmesiden, hvor vi lodder ut to billetter. Vi regner med at quizen starter like over påske. Vi kommer til å opprette en egen epostadresse. Informasjon vil komme etterhvert.

Dersom noen Dark Season venner har ønsker om artister, bør de signalisere dette i løpet av de nærmeste par ukene. Kom gjerne med forslag på et retroband som det kan være interessant å booke.

Vi vil alltid ha behov for frivillige til festivalen, og dersom du ønsker å være frivillig under årets Dark Season, kan dere sende en epost til Øystein Aasheim (se under Om oss).

Som dere ser opp til høyre på hjemmesiden vår, kan dere følge med på nedtellingen frem mot årets festival. I skrivende stund er det 252 dager til det hele braker løs i Kristiansand Domkirke. Vi gleder oss stort til den 19. Dark Season festivalen. Vi er den musikkfestivalen som har levd lengst på Sørlandet, takket være sponsorer, publikum, frivillige og gode artister. Vi satser på at vi treffer i år også.

VI SEES I OKTOBER!

Samarbeidspartnere