TAKK!!!

Aktuelt

Vi i Dark Season Musikkfestival vil med dette takke alle våre samarbeidspartnere, sponsorer, publikum, artister og frivillige.

Kanskje spesielt tusen hjertelig takk til alle dere frivillige som står på enten det er som billettør, dørvakt, på billettkontoret, sjåfører, scenevakter bærehjelp, festivalfotograf eller catering. Dere har gjort en fantastisk jobb! Alle vi møter skryter av dere som har vært frivillige under årets festival (noen har deltatt siden tidenes morgen og noen er helt nye). Rundt 100 frivillige har gjort denne festivalen mulig. Man skal alltid være forsiktig med å nevne noen, men vi vil takke Ina for den jobben hun gjorde som festivalfotograf, og for noen utrolige bilder.

Til sponsorer og samarbeidspartnere: mange millioner takk for at dere er med oss. Uten dere er det ikke mulig å gjennomføre en slik festival. Da alle våre konserter foregår på hoteller og utesteder, har vi ingen inntekter på salg av mat og drikke. Det gjør at dere som er med som sponsor eller samarbeidspartner er svært viktige for oss. Når man i år har gått rundt på konsertene og pratet med dere, forstår man at også dere har kost dere storveis – enten dere har med kunder eller ansatte.

Dere som har vært årets artister har virkelig bydd på dere selv, og gitt både oss i Dark Season og publikum mange gode og sterke minner. Takk for at dere har villet opptre under Dark Season 2015. Musikk binder folk og generasjoner sammen. Det ser vi gang på gang.

Til publikum er det bare å si, FANTASTISK. Dere har gjort konsertene til noe spesielt. Artistene er helt avhengig av at dere stiller opp og at dere deltar. Når man på scene etter scene hører allsang fra alle bauger og kanter forstår man hvorfor artistene trives under Dark Season Musikkfestival. Dere er med på skape den magien vi opplever når vi besøker de forskjellige scenene.

Vi må også rette en stor takk til Hotel Caledonien, Clarion Ernst Hotel, Comfort Hotel og Hotel Norge og Kick Scene. Uten dere ville dette ikke vært mulig. En stor takk til deres ansatte og vakter som har gjort en fantastisk jobb under festivalen.

Igjen vil jeg rette en takk til alle frivillige. Uten dere stopper festivalen opp. Dere er vårt ansikt utad, og måten dere fremstår på gjør dette til en stor opplevelse for alle, enten det er prosjektgruppa, sponsorer, samarbeidspartnere eller artister. Dere er en utrolig gjeng. Nok en gang millioner av takk for deres innsats.

De siste vi vil takke er prosjektgruppa. Årets prosjektgruppe består av elleve personer inklusiv festivalsjefen. De har stått på siden januar for å få til årets festival. Noen jobber mye tidlig i planleggingen, andre får mer å gjøre rett før festivalen mens andre får mye å gjøre under festivalen. Alle for at vi skal få et lyspunkt iden mørke årstiden.

Samarbeidspartnere