DARK SEASON, LØRDAG 24. OKTOBER – KICK SCENE

Aktuelt

Lørdag var det duket for Morten Abel på Kick Scene.

Denne konserten var den første til å bli utsolgt – og det før festivalen hadde startet. Morten Abel innfridde til de grader, det var en fin balanse mellom låter fra hans siste album og de mer kjente låtene fra tidligere år. Han åpnet med «Be my lover» og dermed var kontakten mellom artist og publikum opprettet. Deretter fulgte en miks av nye og gamle låter, og publikum sang med. Det toppet seg nok med «Hard To Stay Awake» hvor et meget aktivt publikum dro til med god allsang. Morten Abel fremstod som svært leken, så arrogant som han kan være (men på en positiv måte), spillekåt og meget samspilt med bandet. De som hadde fått billett til konserten fikk full valuta for pengene. Morten Abel og bandet trivdes bra på scenen, og uttrykte at han var glad for å være tilbake på Kick Scene.

Dark Season fikk på meget kort varsel en forespørsel fra Morten Abel om vi kunne skaffe fire morsomme dansere, hvilket vi klarte. Vi takker for den raske responsen på vår forespørsel.

Det var rett og slett en utrolig bra konsert, både lydmessig og teknisk. Vi i Dark Season må bare berømme artister og publikum for den opplevelsen konserten ble.

Samarbeidspartnere