DARK SEASON, LØRDAG 24. OKTOBER – CALEDONIEN HALL

Aktuelt

Vi hadde to konserter på Caledonien Hall - Bjøro Håland & Country Snakes og Smokie. Begge ble en uforglemmelig opplevelse.

Først ut lørdag kveld var Bjøro Håland & Country Snakes. Hva annet kan man si enn fantastisk levert! Samspillet mellom Bjøro og bandet gjorde konserten til en koselig aften. Selv ungdommen som var til stede, ble overrasket over den stemme­prakten Bjøro innehar. Publikum var med fra første strofe, og det ble ropt taktfast på Bjøro allerede etter første nummer. Det var en stemning som gav gåsehud.

Allerede før konserten var stemningen høy, og man skulle ikke tro at den kunne bli bedre. Men gjett om de gutta leverte. Underveis i konserten kom sønnene til bassisten i Country Snakes, som utgjør bandet Crowtown, opp på scenen. Man kan vel si at ordtaket «eplet faller ikke langt fra stammen» sjeldent har passet bedre. Etter at Crowtown hadde presentert noe av sitt stoff, fortsatte konserten med Bjøro & Country Snakes. Det tok helt av i Caledonien hall utover i konserten. Responsen fra publikummere etter konserten beskrives best slik - de hadde nesten tårer i øynene når det hele var over.

Neste band ut var Smokie. Her vet vi hva vi får, nemlig slager på slager. Smokie feirer i år sitt 40-års jubileum, og repertoaret var en blanding av deres mange hit’er og deres cover­versjoner av blant annet «I don’t wanna talk about it» som nok er best kjent gjennom Rod Stewart. Caledonien Hall var utsolgt, og publikum deltok som vanlig på mer eller mindre alt som ble spilt. Smokie leverte en god og engasjert konsert, gav publikum den festen de fortjente og reaksjoner fra både artister og publikum er at alle føler de fikk mye tilbake. At Smokie trives i Norge, er det ingen tvil om. Med et stort norsk flagg appellerer de virkelig til sine norske fans. Vi i Dark Season er glade for å kunne ha band som Smokie på scenen. De skaper en stemning som er enestående, og konserten bør kanskje omdøpes til «Allsang i Caledonien Hall».

Samarbeidspartnere