DARK SEASON, FREDAG 23. OKTOBER – ERNST ATRIUM

Aktuelt

Dark Season ønsket med arrangementet i atriet på Ernst å invitere til musikk, vorspiel og kos. Artisten denne kvelden var Keith Austin med band.

For de interesserte, Keith Austin er tidligere gitarist i det kjente amerikanske bandet Dr. Hook. 

Vi har her å gjøre med en profesjonell musiker som har med seg et solid band. Problemet er imidlertid Ernst Atrium og akustikk. Det betyr at lyden må legges noe høyt for å kompensere for akustikken. Bandet leverte meget bra, men til tider signaliserte publikum at det ble noe høyt. For de av oss som brukte kvelden til å lytte, oppleves Keith Austin som en solid gitarist og musiker som samtidig har et band med seg som er samspilte. Lørdag 24.10 i Ernst Atrium spiller Keith Austin igjen kl 20:00, og klokken 23:00 går Fabulous Could Have Beens på scenen med gjestevokalist Egil Eldøen. Det vil bli en opplevelse.

Samarbeidspartnere