Artister

Mer info:

Se facebook

Sponsorer

DARK SEASON FESTIVALEN 22. - 24. OKTOBER 2015

Aktuelt

Da er vi i full gang med å planlegge nok en festival. Takket være våre samarbeidspartnere, sponsorer, hoteller, spillesteder og dere som kjøpte billetter ble Dark Season 2014 en suksess på mer enn en måte.

Selv om økonomien er meget viktig for festivalen, er det også viktig at publikum koser seg og har det moro de dagene festivalen varer. Spesielt var dette merkbart på lørdagen hvor det var så å si fullt på alle våre scener.

Uten våre samarbeidspartnere og sponsorer, og våre gode venner på Clarion Hotell Ernst, Radison Blu Caledonien, Comfort Hotell og Kick Scene, ville det ikke være mulig å gjennomføre en slik festival år etter år. Vårt neste mål med Dark Season Musikkfestival er derfor å kunne feire 20 års jubileum i 2017.

Vi har hatt oppturer og nedturer, og vi ønsker også takke vårt trofaste publikum som alltid har vært der. Vår drivkraft er å skape en festival som favner bredt, fra den mer moderne musikken til retro og country/Folk Music. I fjor føler vi at vi lyktes godt med denne blandingen av artister.

I utgangspunktet var første møte planlagt i slutten av januar, men vi møtes først tidlig i februar. Et hovedpunkt på agendaen, blir forslag til artister. Noen av oss har allerede plukket ut et par band som vi er litt nysgjerrige på. Et av bandene er Indie-rockbandet The Dogs med vokalist Kristoffer Schau. En av låtene fra albumet som kom ut 2014, ble vurdert av Little Steven (E-Street Band og Lillyhammer) som en av de beste låtene i 2014. Det andre bandet er Folk/Rock bandet Glitretind. Bandet kommer med nytt album i april, og har allerede sluppet en låt fra albumet som er å finne på nettet. Andre aktuelle retro-band kan være Uriah Heep, Sweet og Junipher Greene. Dersom signalene kommer om at jazz har en økende interesse i Kristiansand/Agder, kan det være aktuelt å etablere en form for jazzklubb en av kveldene. I midlertid – alt handler om tilbakemeldinger fra publikum. Når det gjelder Kirkekonserten, snuser vi på et par større artister uten å gå i detalj om dette.

Uavhengig av hvilken sjanger, så er alle forslag om artister av interesse. Tilbakemeldinger/forslag kan gis enten på vår Facebookside, eller via e-post som dere finner her på vår hjemmeside.

Vi gleder oss stort til årets festival.

Samarbeidspartnere