Artister

Mer info:

Se facebook

Sponsorer

OPPSUMMERING AV DARK SEASON 2014

Aktuelt

Vi i Dark Season er utrolig stolte over årets festival. Vi ønsker derfor å takke artister, alle sponsorer og samarbeidspartnere, våre mange frivillige og publikum for å ha bidratt til at dette ble en flott og innholdsrik festival.

Tusen hjertelig takk! Uten dere vil det ikke være mulig å lage en festival!

Dark Season festivalen vil også berømme våre festivalhotell - Radisson Blu Caledonien Hotel, Clarion Hotel Ernst, Hotell Norge og Comfort Hotell Kristiansand. Deres innsats gjennom de ansatte, enten de jobber på kjøkkenet, i resepsjonen, i barene eller er til stede på konsertene må bare berømmes. Maken til service og velvillighet finner man ikke mange andre steder. Derfor - mange takk for deres viktige bidrag til at vi kan gjennomføre festivalen. Også takk til Hos Naboen for lukkede arrangementer for våre sponsorer.

Vi ønsker også å takke våre leverandører for at dere gir oss de aller beste råvarene. Tilbakemeldingene fra frivillige og artister når det gjelder alt fra mat til teknisk utstyr er bare positive.

Vi ønsker også å takke Fædrelandsvennen for den dekningen vi har fått, selv om vi er litt uenige i enkelte av overskriftene. Når vi leser overskriften om at konserten med Nazareth gikk fra rockefest til fyllefest, så kjenner vi i Dark Season oss ikke igjen i denne beskrivelsen. Øl og Rock hører sammen, men derfra å oppfatte at dette ble en fyllefest, er å dra det noe langt. Med over 900 mennesker inne på Caledonien Hall, vil det alltid være en eller annen som får litt for mye, men det gjør det likevel ikke til en fyllefest.

Dark Season 2014 startet med konserten i Kristiansand Domkirke som satte rammen for resten av festivalen, og den ble avsluttet med en festaften lørdag kveld i Caledonien Hall. Det var en jevn tilstrømning av publikum de to første dagene, og lørdagen ble avsluttet til 20 i stil. Vi kan ikke annet enn å gjenta vår takk til alle som har bidratt til at festivalen ble den opplevelsen den ble. Dette gir videre motivasjon til å fortsette arbeidet med Dark Season 2015.

For de av dere som har behov for å gi oss tilbakemeldinger, oppfordrer vi til å bruke Facebook internmelding eller www.darkseason.com, via epost der.

 

Takk for i år!!!

Samarbeidspartnere