Artister

Mer info:

Se facebook

Sponsorer

DARK SEASON, LØRDAG 25.10.14 – FOR ET FYRVERKERI AV EN FESTAFTEN.

Aktuelt

DARK SEASON LEVERTE!!!. Lørdag var siste dag med konserter under årets Dark Season Festival, og for en kveld publikum fikk. Allerede før konsertene startet forstod vi at dette ville bli en uforglemmelig kveld.

Første konsert var Silya & The Sailors på Kick Scene. Hun er et fyrverkeri på scenen, og jeg er ikke sikker på at Fædrelandsvennens utsending var på samme konsert som vi, for maken til show og kontakt med publikum skal man lete lenger etter her til lands. Silya er en blanding av Amy Winehouse og Pink, med heftige rytmer, kule låter og en blåserrekke som virkelig dro både artist og publikum med seg. Kick Scene var fullsatt av et forventningsfullt publikum, og gjett om de fikk valuta for pengene.

På LoungeBar1 startet konsertene klokken 21:30, og først ut var Keith Austin som er tidligere gitarist i Dr. Hook. Første låt var «When You Are In Love With Beautiful Woman», og da forstod vi at dette ville bli en mimrekonsert av de sjeldne. Deretter kom den en Dr. Hooks hit’er etter den andre, og publikum var virkelig med. Det ble danset, sunget og klappet i takt med musikken. På forhånd var kanskje dette en konsert vi var litt usikre på om Sørlendingene ville finne frem til. Men gjett om de fant veien dit. På det aller meste var det over 140 mennesker inne for å høre på Keith Austin. Neste artist ut på LoungeBar1 var Hell Freezes Over; et Eagles tributeband. De leverte en fantastisk flott konsert, og kjente låter som blant annet Desperado, Hotel California, Tequilla Sunrise gjorde konserten til en varm opplevelse. Vi i Dark Season er glade for at så mange fant veien til disse to konsertene.

 

Samtidig som Keith Austin gikk på scenen på LoungeBar1, entret Rockin’ Blues Train scenen på Caledonien Hall. Også her var vi litt spente på hvor tidlig publikum ville dukke opp. Det var en bekymring vi bare kunne se bort fra. Allerede et lite stykke ute i konserten var det nesten fire hundre mennesker inne. Rockin’ Blues Train leverte en god konsert med drivende låter, og publikum var med. De danset, de rocket og gjorde dette til en bra opplevelse for bandet. Det var rett og slett moro å se lokale band gi oss en slik opplevelse. Dette var den perfekte starten på det som skulle komme senere på kvelden.

 

Litt over kl. 23 kom Nazareth på scenen. Med intro til sekkepipemusikk og mye lys startet en av tidenes beste konserter i Dark Seasons historie. Kanskje har det vært konserter av bedre kvalitet, men ikke i intensitet. Bandets nye vokalist, Linton Osbornene står ikke tilbake for Dan McCafferty, og har klart å beholde det kjente soundet som har gjort Nazareth kjent. Publikummet i en fullsatt Caledonien Hall gav av seg selv når den ene gode gamle låten etter den andre ble spilt, i en god blanding med sanger fra deres aller siste album. Gulvet var seigt etter utallige halvlitere som var sølt ut, slik det skal være på en skikkelig rockekonsert! I halvannen time holdt de på, og det var 90 magiske minutter for rockefrelste. Vi bare bøyer oss i støvet over vårt publikum som gjorde lørdagskvelden til en vanvittig bra festaften.

Vi kan bare oppsummere det med: FOR ET FYRVERKERI AV EN FESTAFTEN!

Samarbeidspartnere