DAG 2, DARK SEASON 24. OKTOBER 2014

Aktuelt

Etter en vellykket kirkekonsert i går, har vi resten av helga konserter som ikke har med det sakrale å gjøre. Konsertene i dag foregår i Caledonien Hall, på Kick og Loungebar 1.

Vi åpner konsertene i dag kl 2130 på Loungebar1, hvor Bjøro Håland åpner, etterfulgt av Tore Andersen og Bjørn Wikøren. Vi ser for oss at Andersen og Wikøren opptrer sammen. Denne konserten prøver vi bevisst å lage til en koselig happening i og med at vi lar det stå igjen en del sitteplasser.

Klokken 22 opptrer Ask Embla på Kick scene, Dette bør appellere til vårt ungdommelige publikum. Ask Embla opptrådde på Senkveld for kort tid siden, og det var en opptreden som lover svært bra for kveldens konsert. Vi gleder oss!

På Caledonien Hall er det full retroaften i popens navn. Klokken 22 går Boney M på scenen. Om Pat Sharp gjør en happening først, gjenstår å se.  Hva Boney M representerer fikk vi bevist da de opptrådde for Dark Season på CD-en i 2012. Det var en knall konsert med kjempe lyd og høy party-faktor. Med en bedre scene og mer påkostet lyd forventer vi et løft i forhold til 2012.

Ca kl 2330 går Pat Sharp på scenen. Han har vi presentert tidligere på darkseason.com, og det er viktig å presisere at dettet er en DJ-opptreden.  Dette har vi ikke hatt tidligere på Dark Season. Kick scene har tidligere hatt DJ med suksess. Nå vil også Dark Season presentere denne type opptreden for vårt publikum. Pat Sharp er den mest etterspurte retro-DJ i Europa!

Billetter kan kjøpes i Dark Season festivalkontor på Ernst hotell, i døren til Kick scene, og i foajeen på Caledonien hotell. I tillegg har vi link til billettservice på darkrseason.com.

Samarbeidspartnere