KICK SCENE 19.10 – JONNY LOGAN

Aktuelt

Det var en «spillekåt» Johnny Logan med band som entret scenen på Kick lørdag kveld.

Til tross for et noe labert besøk, viste han utstråling og spilleglede. Logan tok sitt publikum med på en fantastisk reise gjennom tradisjonell irsk musikk. Åpningsnummeret var «Whisky In The Jar» via noen av hans nyere musikk til det han har blitt kjent for, nemlig «What’s Another Year» fra Melodi Grand Prix. Johnny Logan og hans musikere er meget samspilte og leverte en kjempekonsert. Her har kristiansanderne virkelig gått glipp av noe. Spesielt må man nevnte den lille «duellen» mellom Logans stemme og saksofonisten som lett kan minne om «The Duelling Banjos».  Det skal også tilføres at publikum svarte på Johnny Logans flørt. Fædrelandsvennen gir Johnny Logan terning kast 4 og skriver følgende «Johnny Logan skapte en god stemning på Kick».

Samarbeidspartnere