KICK SCENE 18.10

Aktuelt

Dark Season 2013 hadde to artister på denne scenen. Martin Wikstøl startet og viser nok en gang hvilket talent han innehar.

Publikum begynte etter hvert å fylle opp Kick og koste seg med solid pop. Imidlertid – det er ikke til å underslå at kveldens hovedattraksjon var Dum Dum Boys.

Kick var så å si fylt til randen med et feststemt publikum – og all honnør til våre tekniske samarbeidspartnere, lxd-lyd og Backlineservice, for en fantastisk rigg med imponerende lyd og lys. Og Dum Dum Boys leverte SOLID. Dette er Norges ubestridte rockere og selv etter 30 år, viser de at de fremdeles har publikum i sin hule hånd. 90 minutter med kvalitetsrock var verdt hver krone av de 450,- som det kostet å løse billett. Vi  takker for en knallaften eller som publikummer skriver på Facebook om Dum Dum Boys etter kveldens konsert ; «Fantastisk konsert - bedre enn i sommer».

Samarbeidspartnere