HOS NABOEN 19.10

Aktuelt

Hos Naboen, vår intimscene, hadde Dark Season denne lørdagen satt opp to artister – Ghost Town Jenny og Egil Eldøen.

Ghost Town Jenny er etter vår mening en artist som gjør seg best i et klubbmiljø/mindre scener. Det har å gjøre med stemmebruk og sound. Denne konserten mener vi bekrefter dette. Hos Naboen var utsolgt før festivalen startet og det var faktisk fullsatt gjennom begge konsertene. Konserten med GTJ, ble en koselig og intim opplevelse med en lavmælt artist. Men også her, og som Fædrelandsvennen kommenterer under konserten med DeLillos, det blir for mye høylytt prat gjennom konsertene.

Egil Eldøen leverer som vanlig og har gått fra å være en bandvokalist til å bli en soloartist av høy kvalitet på klubbnivå. Utfordringen nå blir å fornye repertoaret.  Konserten ble gjennomført på en enkel og uformell måte, hvor det er god kommunikasjon mellom artist og publikum. Eldøen var hovedattraksjonen denne kvelden og innfridde.

Samarbeidspartnere