DARK SEASON ÅPNINGSKONSERT 2013, KRISTIANSAND KINO, SAL 1.

Aktuelt

På grunn av restaureringen av kirkeorgelet i Kristiansand Domkirke, er årets åpningskonsert flyttet til Sal 1 på Kristiansand Kino. Vi kan likevel love dere en fantastisk opplevelse med lokale artister, kor og utenlandske artister.

Nok en gang skal vi få oppleve det magiske munnspillet til Charlie Blackwater. Bjøro Håland er også en gjenganger på åpningskonserten, og med sitt til tider gospelpregede repertoar fyller hans kjente stemme et hvert rom. I år har vi vært så heldig å få Gøran Fristorp, en av Skandinavias aller beste visesangere, til åpningskonserten. Gøran Fristorp ferier 40 år som visesanger, med en utrolig spennende karriere bak seg så langt, og med et vidt spekter inne visesang og gitarspill. Men, ingen åpningskonsert uten gospel, og i år er det et lokalt barnekor, Randesund Soul Children og Mikael Järlestrand som skal gi oss smaken av gospelmusikken. Mikael Järlestrand har vært aktiv innen gospelmusikken i over 20 år, og har vært i Norge en rekke ganger med sin fantastisk stemme.

 

Fra USA kommer Ghost Town Jenny, med vokalist Kim Kylland som også er Bjøro Hålands niese. Deres musikk og hennes stemme kan minne sterkt om den islandske artisten Bjørk og passer utrolig godt inn i det norske høstmørket. Dark Season har også vært så heldige å få tak i Elia, ei lokal jente som har en fantastisk stemme og musikk, og som vi er sikre på at vi kommer til å høre mye fra i årene som kommer. Hennes stemme og musikk er magisk, spennende og har en utrolig energi, selv på rolige og melankolske låter.

 

Vi gleder oss til en spennende og variert åpningskonsert på Kristiansand Kino, og ønsker alle velkommen til å dele denne kvelden og opplevelsen med oss.

 

Billettene kjøpes på billettservice.no, på Fønix kino eller i døra konsertdagen.  Velbekomme !

ÅPNINGSTIDER

TELTET åpner
Fredag 19 oktober kl 19:00
Lørdag 20 oktober kl 16:00

ERNST Hotel, festivalåpent:
Fredag og lørdag fra kl 19:00

FESTIVALKONTORET

Festivalkontoret i Hotel Ernster åpent følgende periode:

tirsdag 16. oktober kl 16:00 - 20:00
onsdag 17. oktober kl 16:00 - 20:00
torsdag 18. oktober kl 14:00 - 20:00
fredag 19. oktober kl 11:00 - 19:00
lørdag 20. oktober kl 11:00 - 18:00

BILLETTKONTOR:
tirsdag 16. oktober kl 16:00 - 20:00
onsdag 17. oktober kl 16:00 - 20:00
torsdag 18. oktober kl 14:00 - 19:00
fredag 19. oktober kl 11:00 - 19:00
lørdag 20. oktober kl 11:00 - 16:00

Når teltet åpner stenger billettkontoret.

BILLETTSALG: på ticketmaster.no, festivalkontoret og i døra til konsertlokalene så lenge det er ledige billetter.
Ledsager OK ved godkjent ledsagerbevis.

Samarbeidspartnere