DARK SEASON 2013 OPPSUMMERING

Aktuelt

Dark Season Festivalen 2013 er kvalitetsmessig kanskje den beste noen gang. Årets artister, som spente fra storband og danseband til god gammeldags rock ‘n roll og partypop, leverte fantastiske konserter og opplevelser.

Dessverre sviktet publikum flere av konsertene. Spørsmålet er om Kristiansand begynner å bli mett på tilbud eller om vi markedsfører oss litt for dårlig. Vi oppfordrer derfor våre gjester til å komme med innspill på hvordan vi som festival kan utvikle oss i mylderet av tilbud i regionen. Det at Nazareth måtte avlyse sin konsert lørdag 19.10, har selvsagt også hatt sin innvirkning når det gjelder det totale bildet av årets festival.

 

Vi i Dark Season vil rette en stor takk til våre samarbeidspartnere, sponsorer, spillesteder, våre trofaste publikummere og våre frivillige for å gjøre årets festival til den opplevelsen det ble for de fremmøtte. Tilbake­meldingene fra artistene viser at det konseptet vi har med den litt familiære og intime settingen, den service våre frivillige, hoteller og spillesteder yter, er unik. Artister ønsker seg tilbake til Dark Season, både fordi det er en litt stille tid på året rent oppdragsmessig og fordi de trives her.

 

Årets Kirkekonsert ble endret til Åpningskonsert da den ble flyttet fra Kristiansand Domkirke til Kristiansand kino grunnet restaureringen av orgelet. Kristiansand Kino er et fantastisk lokale hvor alle sitter godt, hører og ser godt, men mangler den auraen og atmosfæren som Domkirken gir. Dette kan nok ha medvirket til færre solgte billetter på den første dagen av festivalen.

 

Det ble et skuffende oppmøte til dansegallaen, og vi ser at billettprisen kan ha sin inn­virkning på at så få mennesker tok turen til Caledonien Hall fredag kveld. Dette kan også skyldes at det er større konkurranse fra arrangement som legges tett opp til den helgen Dark Season arrangeres eller under selve festivalhelgen. Vi er sårbare fordi vi er helt avhengig av publikum da Dark Season ikke har inntjening av serveringen på våre spillesteder.

ÅPNINGSTIDER

TELTET åpner
Fredag 19 oktober kl 19:00
Lørdag 20 oktober kl 16:00

ERNST Hotel, festivalåpent:
Fredag og lørdag fra kl 19:00

FESTIVALKONTORET

Festivalkontoret i Hotel Ernster åpent følgende periode:

tirsdag 16. oktober kl 16:00 - 20:00
onsdag 17. oktober kl 16:00 - 20:00
torsdag 18. oktober kl 14:00 - 20:00
fredag 19. oktober kl 11:00 - 19:00
lørdag 20. oktober kl 11:00 - 18:00

BILLETTKONTOR:
tirsdag 16. oktober kl 16:00 - 20:00
onsdag 17. oktober kl 16:00 - 20:00
torsdag 18. oktober kl 14:00 - 19:00
fredag 19. oktober kl 11:00 - 19:00
lørdag 20. oktober kl 11:00 - 16:00

Når teltet åpner stenger billettkontoret.

BILLETTSALG: på ticketmaster.no, festivalkontoret og i døra til konsertlokalene så lenge det er ledige billetter.
Ledsager OK ved godkjent ledsagerbevis.

Samarbeidspartnere