CALEDONIEN HALL 19.10

Aktuelt

På Caledonien Hall var det duket for et variert program med Høvåg Storband og DeLillos.

Høvåg Storband leverte et show av svært høy klasse med kjempe samspill mellom blåse-, rytme- og vokalseksjonen. Som vanlig produseres det meget god lyd Caledonien Hall. Helt på slutten leverer Høvåg Storband en meget imponerende versjon av Peter Gabriels (den tidligere lederen av Genesis) hit «Sledgehammer» - her svingte det vanvittig.

 

DeLillos leverte en bra konsert som viser spennet i bandets lange karriere. De gode gamle slagerne vekker minner om svunnen tid, og innbyr til allsang. DeLillos står for kvalitet, og det var det de leverte. De Lillos er et band som gjerne kan flørte/kommunisere litt med sitt publikum, og det var vel et lite savn denne gangen. Alt i alt er dette et av Norges beste rockeband med sin helt egen identitet.

Samarbeidspartnere