CALEDONIEN DANCING 19.10

Aktuelt

På CD’en stod to relativt ukjente artister, Music Road Pilots fra Nederland og Ladies First fra Norge.

Music Road Pilots åpnet kveldens konserter på CD’en med et forrykende show som de også er kjent for rundt i Europa. Dette er Americana / Country-rock på sitt aller beste. De viste en voldsom spilleglede og de publikummerne som hadde kjøpt billett til kveldens konserter på CD’en, fikk virkelig valuta for pengene. Publikum ble revet med av stemningen, og bidro sterkt til at dette ble en kjempeopplevelse.

 

Siste band ut på CD’en, var det norske partybandet Ladies First. De leverte et forrykende show gjennom 90 minutter. Hit etter hit ble servert et feststemt publikum, og det er litt usikkert hvem som var mest svett etter konserten, publikum eller Ladies First. De tre damene leverte sammen med sitt band som forøvrig hadde en fantastisk rytmeseksjon, et show man skal lete lenge etter, og publikum var ikke vanskelig «å be opp til dans». Dessverre må man vel si at vi skulle gjerne ha sett at flere hadde funnet veien til CD’en denne kvelden. De som var der, fikk to topp konserter av meget høy kvalitet.

 

Vi i Dark Season kan bare takke artistene for å skapt en fantastisk opplevelse og gitt publikum en god start høsten og vinteren som er på vei.

Samarbeidspartnere