CALEDONIEN DANCING 18.10

Aktuelt

CD’en hadde tre artister denne kvelden. Ghost Town Jenny leverte på det jevne, men det er ikke til å underslå at det var Plumbo publikum ventet på.

Gitarist og vokalist i Plumbo vet å få med seg publikum på allsang og dans. Dansegulvet på CD’en var fullpakket med armer og ølglass i fri flyt – det er vel det som kalles for en «rocka aften». Takk til Plumbo for at rocke- og dansebehovet ble dekket.

Siste artist på scenen denne kvelden var Mandalsbandet Svein Å Di. Publikum visste hva de ville få, og gjett om de fikk det. Svein Å Di leverte et forrykende show med kjente slagere og de har et scenetekke som overgår de fleste band. Det kvinnelige vokalinnslaget i bandet fremførte en AC DC- låt som det virkelig rocka av. Svein Å Di fortsatte der Plumbo slapp. Vi er brennsikre på at det var slitent publikum som dro hjem denne kvelden. De fikk alt! 

Takk til artistene som gjorde dette til en meget vellykket aften.

Samarbeidspartnere