Artister 2015

Dummy

VASSENDGUTANE

Nytt blod i bandet har gitt mer spilleglede og ny inspirasjon, både på scenen og i musikkbildet. De som ikke har sett eller hørt Vassendgutane i løpet av de to siste årene, bør ta seg en tur!

Dummy

CHARLIE RACKSTAED AND THE STICKLESBERGEN RAMBLERS

En kald Novemberdag i 1873, gikk Tudor og Magda Rakkestad i land i New York, etter å ha emigrert fra kummerlige kår hjemme i Norge. De tok seg derfra vestover, og endte opp i Minnesota, nærmere bestemt i den lille byen Sticklesbergen.
Rune Nilson - Lunsj P1, aka CHARLIE RACKSTAED.

Dummy

SMOKIE (UK)

Smokie turnerer i Norge også i 2015. Dette er det evig populære bandet, som slo gjennom første gang i Norge med «If you think you know how to love me» i 1975 og som året etter lå på listene i hele 33 uker med storslageren «Living next door to Alice».

Dummy

URIAH HEEP (UK)

Uriah Heep er et av de store rockebandene som dukket opp i England mot slutten av 60-tallet, og i 2014 ble deres 24de album, «Outsider» sluppet.

Dummy

GAASEHUD

«Mannskoret Gaasehud er en godt voksen guttegjeng fra Kristiansand. Startet opp for 19 år siden og har som motto: «Vi har det det gøy når vi synger – da har sikkert publikum det også».

Dummy

MORTEN ABEL

Morten Abel har en fantastisk, over 30 år lang karriere å se tilbake på. Fra starten med Mods på 80-tallet, videre til suksess med The September When på 90-tallet, kronet med enorm suksess som soloartist gjennom 2000-tallet.

Dummy

ANITA SKORGAN

En melodiens mester gir vinger til vektige ord. Hun har aldri lånt sin stemme til likegyldigheter.

Dummy

BJØRO HÅLAND & COUNTRY SNAKES

Country Snakes fra Kråkestad/Ski er at av Norges mestselgende band gjennom alle tider, med et platesalg på 1 million plater.

Dummy

KEITH AUSTIN

I 1992 mens Keith Austin spilte på lokale puber i hjemstaten Georgia, kom beskjeden som skulle være med på å forandre livet hans - beskjeden om at han var den nye gitaristen i det legendariske bandet Dr. Hook.

Dummy

FABULOUS COULD HAVE BEENS

Fabulous Could Have Beens! Ja, hvem kunne ikke vært det hvis bare verden hadde vært rettferdig? FCHB er muligens landets beste party band.

Dummy

THE BJORVANDS

The Bjorvands er et kjent navn for mange på Sørlandet. Med sin karakteristiske akustiske stil har de spilt seg inn i mangt et musikkelskende hjerte.

Dummy

GOSPEL EXPLOTION GROUP- GEG

GEG er et gospelensemble bestående av 8 vokalister og band som alle er over gjennomsnittet begeistret for gospelmusikk!

Samarbeidspartnere