Artister

For mer info

Se facebook

Sponsorer

OPPSUMMERING AV FREDAGENS KONSERTER

Aktuelt

Konsertene fredag startet med Ask Embla på Kick Scene. Med sin ungdommelighet flørtet hun med publikummet, og publikum var med på notene.

Kick Scene var ca. halvfullt, men de som var der fikk valuta for pengene og vel så det. Spesielt da hun fremførte Father’s Eyes ble det liv blant publikum. For en stemme hun har, det var en stor opplevelse å høre henne. De som ikke var der gikk virkelig glipp av en utrolig flott konsert.

På LoungeBar 1 var det tre konserter som etter hvert gled litt over i hverandre. Førstemann ut var Bjøro Håland, som fremdeles har et godt tak på sitt publikum. Man skulle ikke tro at den mannen er over 70 år. Tore Andersen fortsatte der Bjøro sluttet med flott stemme og vakkert gitarspill. Et lydhørt publikum var med på å skape den gode opplevelsen. Når Bjørn Wikøren kom inn med fullt band som tredje konsert, ble det nattklubbstemning. De tre artistene kompletterte hverandre på en «outstanding» måte, og gjorde at dette ble en skikkelig god countryaften.

I Caledonien Hall gikk Boney M på scenen på slaget 22 som annonsert. Et godt oppfylt Caledonien Hall møtte Boney M i kjempestemning, og fra første låt var allsangen i gang. Takket være en sprudlende Liz Mitchell, leverte Boney M en kjempe konsert i god gammeldags retrostil supplert av et meget bra lysshow. Enkelte publikummere hadde møtt opp i svært god tid for å sikre seg plassene helt fremme ved scenen. Denne kvelden stemte kjemien mellom Boney M og publikum, hvilket gjorde at dette ble en god opplevelse.

Pat Sharp skulle etter planen starte umiddelbart etter Boney M for å utnytte den positive synergien av konserten deres. Dessverre gikk det tjue minutter før han kom på scene, og da hadde de mest utålmodige av publikummerne forlatt Caledonien Hall. Det var synd for de gikk virkelig glipp av en topp konsert. Pat Sharp dro den ene retroslageren etter den andre, og med heftig lyd skapte han den gode gamle diskotekfølelsen.

I dag forsetter vi med Nazareth på Caledonien Hall med oppvarmingsbandet Rockin’ Blues Train. Konsertene i Caledonien Hall starter kl 21:00. På Kick Scene starter Silya & The Sailors klokken 21:00. På Caledonien LoungeBar1 starter den tidligere Dr. Hook gitaristen Keith Austin kl 21:30 og kvelden avsluttes med Eagles Tributebandet Hell Freezes Over.

Med et slikt artistoppsett på lørdagen håper vi publikum blir fornøyde med kveldens konserttilbud. Her blir det fullt TRØKK!!!

Billetter kan kjøpes i Dark Season festivalkontor på Ernst hotell, i døren til Kick scene, og i foajeen på Caledonien hotell. I tillegg har vi link til billettservice på darkrseason.com.

Samarbeidspartnere